Site Overlay

Sea

scubseadaisy - aegean diving and activities

Doe met me mee!

“Zodra de zee haar betoverin uitstraalt, houdt zij je voor eeuwig haar netten van verwondering”

Dit los vertaalde citaat van Jacques Cousteau drijft in grote mate over het internet en je bent hem vast wel eens tegengekomen. Toch is dit een citaat dat voor mij een perfecte waarheid weergeeft. Wanneer je start met de zee bezoeken en er regelmatig in of op bent, geef je al snel toe aan jezelf dat er eigenlijk geen plek zo fijn is als daar!

Nou gelukkig dan maar dat er heel wat activiteiten zijn die je in of op zee uit kunt voeren! Mijn favorieten zijn natuurlijk duiken, maar ook apnea, standup-. (SUP), surfen en kiteboarden. Als je het op of in het water kan doen, ben ik haantje de voorste en ik raad jou ook aan om dezelfde instelling aan te nemen. De activiteiten van ScubSeaDaisy rond de Egeische kust zijn over het algemeen degene die ik eerder al noemde en jij bent van harte welkom om mee te doen met een SUP-toertje, een duikavontuur of een apnea/snorkelsessie. Als je zelf niet mee wilt doen, dan waardeer ik natuurlijk ook als je wat je hier leest deelt binnen je sociale netwerken voor mensen die daar misschien wel aan deel willen nemen.

Rommel lekker door de verschillende berichten hier en hopenlijk vind je wat je zoekt. En misschien, ja heel misschien brengt het lezen je wel op andere gedachten en denk je …. “ja, ik wil wel flirten met de zee” 😉

Volg me op mijn verschillende sociale kanalen om een idee te krijgen wat ik doen, of ja … nog beter is natuurlijk als je even contact opneemt omdat je hebt besloten dat je er zelf ook deel van uit wilt maken.

Ik hoop je te zien!