Site Overlay

Daisy

scubseadaisy - apparel - beauty and health

sta op, wees geweldig, slaap & herhaal

#beachlife
Zo’n fijne hashtag om te volgen op de verschillende sociale verzamelplaatsen, maar het is natuurlijk nog veel fijner om deel uit te maken van het strandleven!

Maar toch, als een full-time ‘beach liver’ (™Kylesan) zijn er wel dingen om rekening mee te houden, dingen die je nodig hebt, dingen waar je prima zonder kunt en heel veel dingen die te hacken/aan te passen zijn om een zo relaxed mogelijk met je voeten in het zand te kunnen leven.

Ik ben al een groot aantal jaar ‘beach liver’ en ik kan je echt vertellen dat ik me geen relaxtere levenstijl kan voorstellen dan wakker worden met de zilte lucht van de zee, de zon op je huid en zand tussen je tenen. Je leven leiden in de buitenlucht maakt je hongerig naar wat er nog meer te beleven is op de planeet, je wordt nieuwsgiering naar dingen die je voorheen waarschijnlijk nooit eerder opmerkte en heel gepassioneerd over dingen waarvan anderen zeggen “waar maak jij je toch druk om”. Strandleven of buitenleven brengt je heel dicht bij jezelf en wat je uiteindelijk belangrijk vindt om in je leven te hebben.

Natuurlijk komt deze manier van leven ook met ongemakkelijke situaties, bijzondere ontmoetingen, getverdemme momenten en onstopbare lachstuipen.

Hier en daar op dit blog vind je berichten over mijn strandleven; het kunnen tips zijn, reviews van producten, een vlog of gewoon een klaagzang. Ga gewoon maar even kijken 😉

–> beach life <–